Zelf nasi maken of een pakje

Zelf nasi maken of een pakje

Nasi Goreng is natuurlijk een erg lekker gerecht, maar als je het zelf wilt maken, dan gaat daar wel wat tijd in zitten.

En soms heb je niet veel tijd, maar wil je toch Nasi Goreng maken.

In de supermarkten kan je dan ook een keur aan verschillende merken vinden, die nagenoeg kant en klare pakjes verkopen.

Nasimixen, waarbij je eigenlijk alleen de gekookte rijst hoeft toe te voegen, en waarna je een lekkere en snelle maaltijd op tafel kunt zetten.

Bovendien worden tegenwoordig in de supermarkten gesneden nasigroenten aangeboden.

Wil je toch een wat meer volledige maaltijd hebben, kan je samen met een nasimix, gesneden nasigroenten, en wat vlees, voor welk vlees zie de nasirecepten op deze site, snel Nasi Goreng op tafel zetten.

Potje Atjar Tampoer erbij, wat sambal en een zak kroepoek, en klaar ben je.

Natuurlijk zal dit iets anders smaken, dan wanneer je helemaal zelf Nasi Goreng gaat maken, maar als je een keer geen zin hebt op uitgebreid te koken, kan dit natuurlijk een simpele maaltijd zijn.

Welke mix of welk pakje

Zoals al geschreven, is er een erg grote keuze aan verschillende merken, met een kant en klare nasimix.

Welk merk, of welk pakje je precies moet nemen, dat hangt toch wel een beetje van je eigen smaak af.

Er zijn niet echt slechte mixen op de markt, maar er zit zeker wel een smaakverschil tussen.

Dat is op zich niet zo heel erg vreemd, want Nasi Goreng is geen vast recept, en er kan ontzettend mee gevarieerd worden, zonder dat dit echt afbreuk doet aan het gerecht.

Het beste kan je zelf de verschillende merken uitproberen, waarbij we zelf de ervaring hebben, dat zeker niet de duurdere merken het lekkerste zijn. Maar nogmaals, dit hangt ook van je persoonlijke smaak af.

Wel belangrijk is, dat je vooral let op de kruiden die in de mix zitten, want het zijn vooral de kruiden die de smaak verzorgen bij Nasi Goreng.

Deel ons op social media