-
Begin met het koken van de basmatirijst volgens de instructies op de verpakking. Laat de rijst daarna afkoelen.
-
Snij de kipfilet in blokjes en maak de garnalen schoon. Snij ook de groenten in de gewenste vorm.
-
Verhit een wokpan met sesamolie op middelhoog vuur.
-
Voeg de knoflook toe en fruit deze kort aan.
-
Voeg de kipblokjes toe en bak ze tot ze gaar zijn.
-
Voeg vervolgens de garnalen toe en bak ze mee tot ze roze kleuren.
-
Doe de wortel, paprika en doperwten erbij en roerbak ze een paar minuten mee.
-
Schuif de ingrediënten aan de kant en giet de geklutste eieren in de pan. Roer snel door totdat het ei gestold is.
-
Voeg de gekookte rijst toe en meng alles goed door elkaar.
-
Giet de sojasaus erover en breng op smaak met zout en peper. Blijf alles goed mengen.
-
Verdeel de Kantonese nasi over de borden.
-
Garneer met lente-uitjes en eventueel verse koriander.