-
Breng een grote pan met water aan de kook. Voeg de Chow mein-noedels toe en kook ze volgens de instructies op de verpakking. Giet de noedels af en spoel ze af onder koud water om het kookproces te stoppen. Zet opzij.
-
Verhit een eetlepel plantaardige olie in een wok of grote koekenpan op hoog vuur. Voeg de kipreepjes toe en roerbak ze tot ze gaar en goudbruin zijn. Haal de kip uit de pan en zet opzij.
-
Voeg nog een eetlepel plantaardige olie toe aan de pan. Voeg de ui, wortel, rode paprika en knoflook toe. Roerbak de groenten gedurende 3 tot 4 minuten, tot ze knapperig zijn maar nog steeds een beetje stevig.
-
Voeg de taugé toe aan de pan en roerbak nog eens 1-2 minuten.
-
Voeg de gekookte Chow mein-noedels en de gebakken kip toe aan de pan met groenten. Roerbak alles samen gedurende 2 tot 3 minuten, zodat de smaken goed vermengen.
-
In een kleine kom meng je de sojasaus, oestersaus en sesamolie. Giet dit sausmengsel over de Chow mein en meng alles goed door elkaar.
-
Breng de Chow mein op smaak met zout en peper naar smaak. Blijf roerbakken tot alle ingrediënten goed verhit zijn.