-
Maak de wortel onder koud water uit de kraan schoon, snij deze vervolgens in dunne reepjes.
-
Was ook de prei en de witte kool onder koud water uit de kraan af, snij de prei in dunne ringetjes en de witte kool in grove stukken.
-
Verwarm een pan met wat olie erin en bak de wortel, prei, en de witte kool gedurende 3 minuten totdat alles een klein beetje kleur krijgt.
-
Maak de knoflook schoon, snij deze fijn, en voeg deze ook aan de pan toe.
-
Kook in de tussentijd de eiernoedels zoals op de verpakking aangegeven.
-
Als de groenten bijna gaar zijn kun je de eieren openslaan en toevoegen.
-
Roer het groenten-ei mengsel goed door zodat je een roerei hebt.
-
Voeg de ketjap, oestersaus, en wat zout en peper toe.
-
Voeg nu ook de eiernoedels toe en schep het gerecht goed om.
-
Serveer nu het gerecht op een bord of in een kom