-
Om de nasi goreng speciaal te bereiden moet je als eerste een wokpan met een dunne laag zonnebloemolie verwarmen.
-
Snij de kipfilets in blokjes en doe deze in de wok, bak deze tot dat ze een lichte bruine kleur krijgen.
-
Maak de ui, knoflook, gember, en de Laos wortel schoon, snij al deze ingrediënten in fijne blokjes.
-
Snij de chilipeper in dunne ringetjes en voeg deze en de ui, knoflook, gember, en de Laos wortel in de wok en roerbak dit gedurende ongeveer 1 minuut.
-
Voeg de sesamolie, oestersaus, vissaus, en de ketjap asin toe. Laat dit gedurende een paar minuten koken.
-
Nu kun je de garnalen er ook aan toevoegen, roerbak ook deze een paar minuten tot dat ze gaar zijn.
-
Snij de lente-ui in dunne plakjes, voeg deze aan de wok toe.
-
Schep de rijst er in delen bij, bak ook de rijst nog voor een paar minuten mee.
-
Serveer nu de nasi goreng speciaal met een spiegelei en kroepoek.