-
Maak de twee uien schoon, snij deze in partjes en haal de lagen uit elkaar. Dus de lagen ui los maken van elkaar.
-
Maak de knoflookteentjes schoon en snij deze in fijne stukjes.
-
Snij nu ook de champignons en de paprika in plakjes, snij de komkommer in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten.
-
Snij het vruchtvlees in schuine plakjes.
-
Open het blik met de minimaiskolfjes, giet alles in een vergiet en laat dit goed uitlekken.
-
Verwarm een pan met zonnebloemolie en een klein beetje sesamolie op middelhoog vuur.
-
Roerbak de ui gedurende ongeveer 2 minuten, voeg de kipreepjes toe en bak deze ongeveer 3 minuten mee.
-
Voeg de komkommer, minimaiskolfjes, en de taugé toe en roerbak dit ongeveer 1 minuut.
-
Zet het vuur wat lager en voeg het water en de bouillontablet toe, breng dit aan de kook.
-
Meng ondertussen de sambal oelek, oestersaus, en de ketjap met maïzena in een klein bakje.
-
Roer dit door het groenten en de bouillon totdat de bouillon wat dikker wordt.